Happyxuan 12sheets/paljon Lapset Söpö Pöhöttynyt Tarroja Hedelmiä Sekoitettu Kasvis Tytöt Pojat Klassinen Oppimisen Lelu Esikoulu Palkita Tarvikkeet

2.53€ 3.36€
  • n3274
  • Varastossa


Happyxuan 12sheets/paljon Lapset Söpö Pöhöttynyt Tarroja Hedelmiä Sekoitettu Kasvis Tytöt Pojat Klassinen Oppimisen Lelu Esikoulu Palkita Tarvikkeet koko pakkaus laukku:21 x 7.5 CM koko tarra:17×7 CM sopiva ikä: yli 2 vuotta vanha Hinta on 12 Arkkia Tarroja. Miksi Meille? Happyxuan e-Store on store yli 4 vuotta. Meidän ajatus on tarjota paras koulutus leluja lapsille. Olemme nuoria, mutta me haluamme ja teemme parhaamme. ja äänesi on lähde meidän vaivaa. ja uskomme, että viestintä on paras tapa ratkaista ongelmia. Ota meihin viestin, jos sinulla on kysyttävää, ei ole väliä missä olet kotoisin. 1. miten löydät meidät? Vain etsiä "Happyxuan" NopeaUusin.org. 2. Pakkaus, me pack-paketti oikea tapa varmistaa näet parhaat kasvot tuotteen. 3. Toimitus Yleensä toimitamme tilauksia ulos 3 päivän kuluessa (paitsi Kiinan Lomat) paras toimitus tapa. Tilauksista yli $5, kirjattuna Air mail, seurattavia ostajan maan. 4.Noin Tulli, Jos sinun pitää pakata pieniä paketteja tai julistaa alhainen arvo välttää tulli, tee huomautus järjestyksessä, niin että kollegoja, vastaa shipping voi nähdä sen. 5. Aftersales ja Taata, Vaikka haluamme tehdä paras, mutta virheitä tai unexpectations voi tapahtuu. Jos lohkolla menettänyt,täyden hyvityksen tai paheksua. Jos tuote on rikki tai loikkasi tuotteet, osittaisen tai täyden hyvityksen tai paheksua. Jos väärä tuotteet, täyden hyvityksen tai paheksua. Huomioi suoja-aikaa tilauksesi. ja jos kerran on aihetta, ota meihin yhteyttä laajentaa. Kun olet vahvistanut vastaanottamisesta tilauksesi, sinulla on 15 päivää aikaa hakea palautusta. 6. Palaute auta meitä valoa jopa 5 tähteä, jos haluat meidän tuotteet ja palvelun. ja lämpimästi tervetuloa jakaa valokuvia ja onnea meille. 7. Noin Dropshipping Jos olet dropshipper, tee huomautus järjestyksessä. me järjestämme kollegoille mahdollisuuden seurata tilauksia.


  • Tuotemerkki: Happyxuan
  • leveys: 7.5cm
  • korkeus: 21cm

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (12 kpl/erä)
  • Paketin Koko: 21cm x 13cm x 1cm (8.27in x 5.12in x 0.39in)
  • Pakkauksen Paino: 0.12kg (0.26lb.)

Asiasanat: söpö pöhöttynyt tarroja, pöhöttynyt tarroja, tarroja hedelmiä, Halvat söpö pöhöttynyt tarroja, Korkea Laatu pöhöttynyt tarroja, Kiina tarroja hedelmät Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös