5KPL Metal Gear 0.8 /15 hammas vaihde +0.6 / 59 hammas vaihde laudaksi kuolee akseli reikä 4mm löysä hammas vaihde kaksinkertainen vähentäminen

6.21€
 • n3469
 • Varastossa


Iso hammaspyörä: hampaiden määrä:59 hampaat, välistys 0.6 mm Paksuus:4mm Halkaisija:36.6 mm Pieni hammaspyörä: hampaiden lukumäärä:15 hampaat, riviväli:0.8 mm Paksuus:7mm Halkaisija:13.6 mm Gear aukko:4 mm pakkaus:5kpl/ 1 paljon Ylimääräisiä selitys: 1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. 2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. 3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää. 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. 3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä NopeaUusin.org. TAI, voit valita korvaavan. 4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus NopeaUusin.org! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!


 • Malli Numero: LH12
 • Käsittely: Hobbing
 • Muoto: Sylinterimäinen Vaihde
 • Suuntaan: Oikea Käsi
 • Vakio-tai Kirjakieleen: Standardi
 • Hampaan Profiili: Spur Gear
 • Materiaali: Teräs

 • Yksikkö Tyyppi: paljon (5 kpl/erä)
 • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
 • Pakkauksen Paino: 0.15kg (0.33lb.)

Asiasanat: akseli lohko, akseli, potkuri, akselin nivel, Halvat akseli lohko, Korkea Laatu akselin potkuri, Kiina akseli yhteisen Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös