4KPL ABS Musta Edessä FogLamps Kattaa Grilli Sumuvalot Runko Mesh Ritilät Jossa on Reikä Audi A8 high-end 2016 W12 Tyyli

162.33€ 188.76€
 • n3774
 • Varastossa


ABS FogLamps Kansi Grilli Reikä Sumuvalot Mesh Säleikkö Runko varten Audi A8 high-end 2015 2016 W12 Tyyli 4KPL Auto Tarvikkeet Audi A8 high-end 2015 2016 1, Q: Kuinka paljon veroja pitää maksaa? USA: n markkinoilla: Kaikki kohteet eivät tarvitse maksaa tuontitullia, jos koko kauppalasku on vähemmän kuin 1000USD, kuten laskun summa on 200USD, joten USA: n markkinoilla ei tarvitse maksaa veroa. Australiassa markkinoilla: Kaikki kohteet eivät tarvitse maksaa tuontitullia, jos koko kauppalasku on vähemmän kuin 1000AUD, kuten laskun summa on 200AUD, joten USA: n markkinoilla ei tarvitse maksaa veroa. Euroopan mailta luvulla: Kaikki kohteet tarvitset tuontitulli, joka on 35-45 euroa, joka perustuu meidän pieni kauppalasku. 2, Q: On VERO mukana, jotta maksu? A: Ostaja on velvollinen maksamaan kaikki paikalliset Tulli verot. Jos tuote palautettiin, koska tulli kysymyksiä, voimme vain hyvityksen KOHTEEN OSA, joten ota seurata pakettisi jatkuvasti, kun saat tulli ongelma, ota yhteyttä ajoissa välttää takaisin, tai voimme vain hyvityksen kohteen osa kerran palannut. 1, Q: Kuinka vahvistaa, onko tämä tuote sopii minun auto vai ei? A: Jos et ole varma, jos tuote sopii auton, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja lähetä meille auton kuvia(edessä, takana ja koko auton kuvia) , meillä on ammatillinen tekninen insinööri tarkistaa asennettavaksi sinulle. 2, Q: Onko tämä todellinen 100% koko hiilikuitu materiaalia ja kuivaa hiiltä? A: meidän tavarat ovat märkä hiili, joka on 2 kerrosta lasikuitua, yksi kerros oikeaa hiiltä./ Pinta on hiilikuitu, me voimme myös antaa 100% kuiva hiiltä kertaluonteisia eriä! 3, Q: Onko maalaus mukana/onko sinulla tarjota maalaus?(EI hiilikuitu) A: Olemme valmistaja, joten tuotteiden tulee olla pohjustus harmaa tai musta väri, emme tarjoa maalaus sekä. Meidän erittäin ehdottaa voit maalata sen paikallinen auto muutos shop kun asennus on valmis. Jotta voidaan välttää väri ero ja naarmuilta kuljetuksen aikana tai asennuksen. Q: On asennus tarvikkeet mukana pakkauksessa? Miten asentaa? A: KYLLÄ, 3-nauha & ruuvit on pakattu paketti kuin on tarpeen, jotkut osat täytyy vain 3M joitakin osia tarvitset ruuvit, laitamme ne pakettiin. Olemme asennusohje perustuu eri osat, pls katso kuvaus. Q: Milloin voin saada paketti sen jälkeen, kun maksu? A: Se vie meidät 3~5 työpäivän aikana tehdä tarkastus ja pakkaus & järjestää toimituksen. Aluksen EMS, toimitusaika on 7~10 työpäivää. Aluksen Fedex/DHL/TNT/UPS, toimitusaika on 5~7 työpäivää. K: Mitä minun pitäisi tehdä, jos en ole tyytyväinen tavarat? A: 1) Kun olet saanut tavaran, jos et ole tyytyväinen, voit ottaa yhteyttä meidän palvelun tyttö paluuta, meidän tulee maksaa palautuksen toimituskulut maksu, jos se on meidän ongelma. 2) Jos se on vähän naarmuja kuljetuksen aikana, meidän on korjaus ohjeita, tai palauttaa takaisin. 3) Jos se on vaurioitunut kuljetuksen aikana, teemme täyden hyvityksen tai vaihtaa uuteen sinulle.


 • Materiaali Tyyppi: ABS
 • Erityistä Ominaisuudet: FogLamps Kansi Grilli
 • Ulkoinen Testaus-Sertifiointi: CE
 • Auton Malli: Audi A8
 • Tuotemerkki: JC SPORTLINE
 • Mallin Nimi: JC-XP1339
 • Malli Vuosi: 2015 2016
 • Kohteen Tyyppi: Lamppu Huput

 • Yksikkö Tyyppi: Asettaa
 • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
 • Pakkauksen Paino: 3.0kg (6.61lb.)

Asiasanat: foglamp kansi, Säleikkö Grilli, grill kansi, Halpa foglamp kansi, Korkea Laatu säleikkö grilli, China grill kansi Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös