Nail art design-tarroja, kynsien folio siirtää elokuva-laser Läpinäkyvä Pohja Lasi Rikki Kimaltava Vaikutus Kynsien Folio GL650

0.66€ 0.91€
 • n3986
 • Varastossa


1 USD /kpl USD 0.80 /laukku Nail art design-tarroja, kynsien folio siirtää elokuva-laser Läpinäkyvä Pohja Lasi Rikki Kimaltava Vaikutus Kynsien Folio GL650 Kaunis DIY TARRA ROLL ....................... Se on erilainen vaikutus, jos käytät eri puolan, kiitos Jokainen tyyli folio pituus noin 4cm(W) x 100cm(L) (app). Pullo pakkaus voi suojata paperilla. ole hyvä ja tutustu store enemmän. miten käyttää: 1. Valmistella kynsien bed mennessä muotoiluun, työntää kynsinauhat takaisin ja poistamalla kaikki öljyt (tehdä tämän käyttämällä ammatillinen nail prep esim hangata tuoretta tai kynsilakanpoistoaineella. 2. Levitä base coat, ja odota sen kuivua. 3. Levitä kynsilakkaa(tumma väri on parempi), odota sen kuivua ja soveltaa kynsien folio liimaa. ja odota sen kuivua täysin (tämä on erittäin tärkeä askel). 4. Paina folio kiiltävä puoli ylöspäin, päälle kynsien ja hiero sen yli sormella, tai parempi, tarkempi sovellus, käyttää kumia kavio kiinni. (saat parhaat tulokset, leikkaa pala folio pituus juuri tarpeeksi suuri kynsien, sen helpompi hallita ja soveltaa tasainen). Eri värejä kalvot voi sekoittaa kynnet 5. Poista folio ja folio kuvio pitäisi olla stuch nail. Jos vähän puuttuu, vain soveltaa pintamaali osa ei ottanut ja toista vaihe.4 6. Kun täysin kuiva, levitä suojella folio. Kuvaus Upouusi ja Korkea laatu. eri tyylejä availible. Paras hinta tarjotaan!DIY kynsien kauneus. Yleensä yksi rulla voi lopettaa noin 120 sormet. Älä jätettä, kun käytät niitä. kuuma myynti tyyli, paras hinta kaikki rakastavat kauneutta ihmiset! Nail Art Revolution!! Ammattimaisia Tuloksia muutamassa Minuutissa! Erittäin kiiltävä ja sileä pinta Jokainen tyyli folio pituus noin 4cm(W) x 100cm(L) (app). Pullo pakkaus voi suojata paperilla. Paketti sisältää 1 x Rulla Siirtää Folio (pullossa) Huomautus Kaikki paketit on täynnä kuplina kääritty. Ja kaikki tuotteet tarkastetaan ennen toimitusta. Toimitus: 1.Kaikki kohteet lähetetään viimeistään 3 pankkipäivää, jonka Kiina Post Lentopostina kun maksu on selvä. Kohteita saapuu 3-6 viikkoa. Saapumisaika riippuu joitakin tekijöitä ja eri alueilla. Valitse joidenkin paikallisten myyjien, jos et voi odottaa kärsivällisesti toimitusaika me julisti. Return palauttaa paketin täytyy sisältää kaikki ALKUPERÄISET pakkausmateriaalit ja tarvikkeet. Ja älä ota yhteyttä ennen paluuta kohde.


 • Koko: 4*100cm
 • Määrä: 1
 • Tuotemerkki: EchiQ
 • Kohteen Tyyppi: Tarra & Tarra
 • Materiaali: Muovi
 • Malli Numero: GL650

 • Paketin Koko: 11cm x 13cm x 3cm (4.33in x 5.12in x 1.18in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.02kg (0.04lb.)

Asiasanat: folio sulakkeen, folio pakkaus, folio ziplock, Halvat folio sulakkeen, Korkea Laatu folio pakkaus, Kiina folio ziplock Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös