4 kpl Sarjakuva eläinten memo-paperi muistilappuja post-it muistilehtiö kawaii paperitavarat papeleria koulutarvikkeita Sitova Tarvikkeet

0.80€ 1.08€
  • n4210
  • Varastossa


4 kpl /paljon Sarjakuva eläinten memo pad paperia muistilaput post-it muistilehtiö kawaii paperitavarat papeleria koulutarvikkeita Tyyli: kuten kuvassa (Yleensä järjestää lähetysten satunnainen kuvio. Jos sinulla on speical tarvitsee, ota meihin yhteyttä. Kiitos.) Ulos Takaisin Kortin Koko: noin 8,5*8 cm Muistio Tarra Koko: noin 7.3*5cm Paperi määrät: 30 arkkia 100% upouusi ja korkea laatu Tuotteen Kuvaus: Söpö luova Muistio Tarra Materiaali: pape Sivu: 1 pc Memo Pad noin 30 Sivun Package: 4kpl * Paperi-Tarra Huomaa: Koko manuaalinen mittaus virhe 0-2cm Todellinen väri kohde voi olla hieman erilainen kuvia näytetään sivustolla aiheuttaa monet tekijät, kuten kirkkautta näytön ja valon kirkkaus. Toivoa ymmärrystä. Kiitos. 1) Saksan asiakkaille , jos u haluavat lähettää FedEx, tai TNT , kerro meille EORI-numero . Ilman niitä emme voi vain DHL, Hong Kong postin tai China Post ! Venäjän asiakkaita , ota kerro meille koko nimesi (vähintään 3 sanaa) , mukaan lukien etunimi, toinen nimi ja sukunimi, muuten venäjän Posti ei julkaisut paketti ja palata Kiinaan ! Brasilian/Argentiina/Chile asiakkaille , jos haluat aluksen FedEx, DHL, TNT, UPS, kerro minulle, vero-numero ( CUIT, CPF tai CNPJ ). Ilman sitä, Tulli palauttaa tavarat Kiinaan . 2) Maailmanlaajuinen toimitus (Lukuun ottamatta joitakin kauko-maissa); Ostaja on vastuussa syrjäisen Alueen Lisämaksu, kaikki Tulli-tai tuontivero, jos tuli ulos. 3) Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 4) Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 5) Palvelun kauttakulku-aika on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella viive, erityisesti lomakaudella. 6) Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivää siitä, kun maksu, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää, ja emme palauta sinulle. 2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS. 3) Me palautamme täyden maksun saatuaan kohteen sen alkuperäisen ehdon ja pakkausten kaikki komponentit ja tarvikkeet mukana, kun ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä NopeaUusin.org. TAI, voit valita korvaavan. 4) Meillä on oltava kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyys. Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ennen kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.


  • Tuotemerkki: Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen päätös
  • väri: satunnainen sekoitettu malli
  • Lävistys-Tilassa: Manuaalinen
  • Lävistys Määrä: 1
  • Malli Numero: 7.3*5cm

  • Pakkauksen Paino: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paketin Koko: 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)
  • Yksikkö Tyyppi: paljon (4 kpl/erä)

Asiasanat: Sitova tarvikkeet, paperi sitova, tarjonta koulu, Halpa sitova tarvikkeet, Korkea Laatu paperi sitova, Kiinan kysynnän koulun Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös