Metal Cross Taulukko Max Reitti X-Akselin 50mm Y-Akselin 32mm Z-Akselin 32mmDedicated Zhouyu Ensimmäinen Työkalu, Metalli Mini Kone

40.93€
  • n450
  • Varastossa


Metal Cross Taulukko Omistettu Zhouyu Ensimmäinen Työkalu Mini Monikäyttöinen Kone Lisävaruste Materiaali: Metalli Metalli Iso Liukusäädintä(X-Akseli): Max Reitti 50mm Metalli Pieni Liukusäädintä(Y-Akseli): Max Reitti 32mm Metalli Pieni Liukusäädintä(Z-Akseli): Max Reitti 32 mm Toimitus: Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Kaikki tuotteet lähetetään viimeistään 5 pankkipäivää vastaavilla kuriirit. Saapumisaika riippuu joitakin tekijöitä ja eri alueilla. Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Emme ole vastuussa mistään onnettomuuksia, viive tai muita asioita, jotka ovat vastuussa shipping-palvelun. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset. Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien. Paluu: Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme. Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota. Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita. Takuu & Huolto: Tarjoamme 1 vuoden ilmainen takuu. Jos tuote on viallinen, ilmoita meille 15 päivän kuluessa toimituksesta. Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisessä ehtoja, jotta voidaan saada palautusta tai vaihtoa tavaroita. Ostaja on vastuussa kaikista toimituskulut syntyneet. Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Ota Yhteyttä : Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia.


  • Malli Numero: BCT002

  • Pakkauksen Paino: 0.9kg (1.98lb.)
  • Paketin Koko: 22cm x 10cm x 8cm (8.66in x 3.94in x 3.15in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

Asiasanat: kone, kone, kone metalli, Työstökoneet, Halpa kone kone, Laadukas kone, metalli, Kiina työstökoneet Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös