Universal Auton Istuimen Kansi Pehmeä Nahka Auto Center Kyynärnoja-Konsolin Laatikon Takana Jaguar xf xe x-type xj s-type f-pace XFR XKR

8.61€ 9.16€
  • n530
  • Varastossa


1 )Meidän hinta ei sisällä mitään tulleja tai Veroja.ylimääräistä tullia tai tullin maksun, ovat ostajat vastuu. Kauppahinta on vähemmän kuin $ 5 tuotteita, otamme (China Post Tavallinen Pieni Paketti Plus) ja (Posti Suomen Talous) talous -, logistiikka -, ei määränpää-seuranta tiedot, mutta myös varmistaa, tuote saapuu. Voit myös valita standard-logistiikka-standardin mukaan valinta auttaa sinua valitsemaan logistiikka. Maksu yli $ 5 tuotteita, otamme (China Post Rekisteröity Air Mail) ja (Suomen Posti) ja (NopeaUusin.org Standard Shipping) standardin logistiikka. Logistiikka nopeammin kuin talous. 1. Odotettavissa ikääntymisen 1) normaali: 16-35 päivää lentämiseen 2) erikoistapaus: 35-60 päivän päästä kohteeseen, erityiset olosuhteet ovat: loma, politiikan muutokset ja muut syrjäisillä alueilla. Logistiikka-kysely-sivuston: http: //www.17track.net/zh-cn ja //global.cainiao.com/ --.Huomiota: 1). Kun sinulla on kysyttävää tai kysymys,älä epäröi ottaa yhteyttä meihin,Me vastaamme sinulle pian. 2). Virheitä voi olla olemassa, jonka manuaalinen mittaus. 3).Kaikki meidän kohteita ovat yksinkertaisia pakkaus, ilman vähittäiskaupan laatikot. 4).Kuva näkyy myymälästämme ovat pohja todellinen tuote,koska eri seurata ja kirkkaus,siellä voi olla joitakin pieniä väri ero. 5).Venäläinen ostaja Kiinnittää Huomiota:Ota tarjous-vastaanotin on koko nimesi järjestyksessä. Muuten emme ole vastuussa nondelivery aiheuttama tiedot puuttuvat. 6)kun sinulla on kysyttävää,ota ystävällisesti meihin yhteyttä, ennen kuin voit kirjoittaa mitä tahansa palautetta sivuillamme. 7) Jos olet kotoisin Saudi Arabia, ole hyvä ja kerro meille PO box numero ja lähetä kopio ID-kortti. Mukaan sääntö, Saudi-Arabia, ID-kortti on pakko tehdä tulliselvitys. - - Palaute: Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on erittäin on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Ja jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia kanssa paras asiakaspalvelu. 1.Toivottavasti kaikilla on ihana ostos minun kaupassa!Olemme riippuvaisia meidän asiakastyytyväisyys onnistua.Siksi palautteesi on todella tärkeää meille, ole hyvä ja jätä meille positiivista palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuote tai palvelu, kiitos niin paljon ! 2. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä neutraali(3 tähteä) tai negatiivinen(1-2 tähteä) palautetta.Me yritämme parhaamme ongelman ratkaisemiseksi ja jättää sinut onnelliseksi ostos-tunnelma täällä. Kiitos! Takaamme sinun nolla riski hankkia kokemuksia täällä. Tarjoamme täyden hyvityksen sinulle,jos tuote on jokin laatu ongelma Aiheuttaa ei voi käyttää sitä. Ota yhteyttä : Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä! Kiitos !


  • Materiaali Tyyppi: Pu
  • Tuotemerkki: Arsmundi
  • Tyyppi: Käsinoja Säilytyslaatikko

  • Pakkauksen Paino: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paketin Koko: 28cm x 28cm x 5cm (11.02in x 11.02in x 1.97in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

Asiasanat: laatikko auto, auton istuin box, auto box, Halpa laatikko auto, Laadukas auton istuimen laatikko, Kiina auto box Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös