Art Craft Clay Kuvanveistoa Työkalut Veistämällä Keramiikka Asettaa Veistos Polymeeri Shapers Keraaminen Tehdä Muovailuvahasta Työkalu

3.46€
  • n578
  • Varastossa


Art Craft Clay Kuvanveistoa Työkalut Veistämällä Keramiikka Asettaa Veistos Polymeeri Shapers Keraaminen Tehdä Muovailuvahasta Työkalu Tuotteen Kuvaus Käyttö: Keraaminen, Savi,jne. Materiaali : Puu Koko : Noin 16cm Väri : Kun näytä kuvat. Pakkaus: 6kpl/pakkaus HUOMAUTUS 1.Sallikaa vähäinen poikkeama mittaamiseen. 2.Koska valon ja näytön eroja, kohteen väri voi olla hieman erilainen kuvia,kiitos ymmärrystä. Maksu Me hyväksymme luottokortti(Escrow) ja t/t. Muut payways (Western Union, MoneyGram, jne.), ota meihin yhteyttä Toimitus 1. Ennen tilauksen,ole hyvä ja vahvista hinta-ja muut tiedot meille. 2. Useimmat ilmainen toimitus on alus, jonka on tulkittava siten tai CPAP,on tulkittava siten ja CPAP ei ole kovin nopea,se kestää noin 15-25 päivää sinulle.joten jos tarvitset nopeasti,ota yhteyttä minuun.maksaa vähän enemmän rahaa muuttua nopeasti aluksen menetelmä haluat. 3. Me vain aluksen defaut osoite alipay 4. Tarjoamme tulkittava siten,CPAP,EMS,DHL,UPS,Fedex ship menetelmä 5. Toimitusaika:tulkittava siten ja CPAP kestää noin 15-25 työpäivää sinulle.EMS -, UPS,DHL express toimitus kestää yleensä 3-7 työpäivää riippuu maasta toimitetaan.Harvoissa tapauksissa,tiukat custom välykset tekee toimitusaika on hieman pidempi,olkaa kärsivällisiä. Palaute 1. Olemme riippuvaisia meidän asiakastyytyväisyys onnistua.siksi palautteesi on erittäin meille tärkeitä. 2. Jos olet tyytyväinen palveluumme,jätä meille aktiivinen palaute.kiitos! 3. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista neutraali palaute,meidän tulee työskennellä voit slove mitään ongelmia. Ehdot 1. Tarkistamme kaikki tuotteen ennen toimitusta teille. 2. Jos tuote on viallinen,ilmoita meille 3 päivän kuluessa toimituksesta. 3. Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossa voidakseen saada palautusta tai vaihtoa tavaroiden. 4. Emme ole vastuussa onnettomuuksista,viivästyksiä tai muita asioita, jotka ovat vastuussa t hän shipping-palvelun. 5. Kaikki tuontimaksut tai maksut ovat ostajan vastuulla. 6. Ole hyvä ja tarkista OSOITTEESI huolellisesti, kun käsittely järjestyksessä. 7. Rohkeasti Yhteyttä meihin kysyttävää,me tarjoamme sinulle tyydyttävää vastausta.


  • Materiaali: Puu
  • Malli Numero: Sata kahdeksankymmentä tuhatta kahdeksantoista
  • väri: 1Set

  • Pakkauksen Paino: 0.062kg (0.14lb.)
  • Paketin Koko: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
  • Yksikkö Tyyppi: Asettaa

Asiasanat: työkalut keramiikka, työkalu Työkalu, kuvanveistoa työkalu, Halvat työkalut keramiikka, Korkea Laatu väline, työkalu, Kiina kuvanveistoa työkalu Toimittajien.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös